برای تجربه بهتر ، مرورگر خود را به کروم، فایرفاکس، اوپرا یا اینترنت اکسپلولر تغییر دهید.
بهترین محله های رامسر برای زندگی

بهترین محله های رامسر برای زندگی

رامسر مانند دیگر مناطق شمال ایران، هرساله پذیرای گردشگران بسیاری از اقصی نقاط کشور است. طبیعتا به جهت موقعیت جغرافیایی، جاذبه‌ها و پدیده‌های طبیعی اصلی‌ترین عامل برای جذب علاقه‌مندان محسوب می‌شوند. آب و هوای مطبوع، کوه‌ها، جنگل‌های سرسبز، ساحل و دریای خزر از جمله این پدیده‌ها به شمار می‌روند.

با این مقدمه به سراغ حقایق و نکات جالبی از رامسر می‌رویم.

رامسر

۱. در برخی از منابع و مستندات تاریخی، سابقه و قدمت اولین سکونت بشر در این منطقه را به ۱۰ قرن پیش نسبت داده‌اند.

رامسر قدیم

۲. نام قدیم این منطقه، «سخت سر» بوده است. قوی‌ترین نظریه برای این نام به گویش محلی قدیمی‌ها باز می‌گردد که به معنی «منطقه‌ای که گل چسبنده و باتلاقی دارد» گفته می‌شود. سرانجام در سال ۱۳۱۴ بود که این منطقه به «رامسر» تغییر نام پیدا کرد. رامسر از دو واژه‌ی «رام» به معنی «آرامش» و «سر» به معنی «مکان» تشکیل شده است.

۴. رامسر از جنوب با رشته‌کوه البرز، از شمال با دریای خزر، از شرق با تنکابن و از غرب با استان گیلان هم‌مرز است.

۵. شهرستان رامسر دارای ۲ شهر، یک بخش و ۴ دهستان است.

شهرستان رامسر غربی‌ترین منطقه‌ی مازندران است که مردم آن به زبان گیلکی صحبت می‌کنند.

طبیعت رامسر

۷. رامسر از آب و هوای گرم و مرطوب در تابستان‌ها و آب و هوای معتدل در زمستان‌ها برخوردار است. میانگین دمای این منطقه در روزهای گرم سال ۲۹ درجه و در روزهای سرد سال ۴ درجه است. میزان رطوبت این منطقه در بالاترین حد خود به بیش از ۹۰٪ هم می‌رسد.

۸. رامسر از جمعیتی بالغ بر ۷۰ هزار نفر برخوردار است.

مردم رامسر

. رامسر یکی از توریستی‌ترین شهرهای مناطق شمالی ایران محسوب می‌شود. سالانه بیش از ۱۰ میلیون نفر گردشگر به رامسر سفر می‌کنند.

هتل قدیم رامسر

۱۱. قلعه‌ی «مارکوه» روی قله‌ی کوهی با همین نام که از رشته‌کوه‌های البرز است، قرار دارد. این منطقه در شرق رامسر و حدفاصل آن با تنکابن واقع شده است. از طرفی در ۲۷ کیلومتری رامسر «جواهر ده» قرار گرفته است. این منطقه‌ی ییلاقی با توجه به موقعیت اقلیمی و برخورداری از جاذبه‌های طبیعی از دیگر دیدنی‌های رامسر محسوب می‌شود.

جواهر ده

۱۲. یکی از جاذبه‌های رامسر که همواره علاقه‌مندان زیادی را به خود می‌بیند، چشمه‌های آب گرم آن است. این چشمه‌ها که علاوه‌بر رامسر در مناطق اطراف آن، نظیر جواهرده، قرار دارند، به چشمه‌های گوگردی گازدار معروف هستند و خاصیت طبی و درمانی دارند.

تله کابین رامسر از دیگر جاذبه‌های این منطقه است. این تله کابین ۲ کیلومتری از کنار سواحل خزر تا ارتفاعات کوه «ایلمیلی» امتداد دارد.

تله کابین رامسر

۱۴. رامسر هیچ اتصالی به راه‌آهن سراسری ایران ندارد و نزدیک‌ترین ایستگاه راه‌آهن به این منطقه، ایستگاه قائم شهر است. از طرفی فرودگاه رامسر در اوایل قرن ۱۴ شمسی تاسیس شد.

بالا
logo-samandehi